Behandelingen

 •   Facials

  Huidverbeterende behandelingen

  Tijdens een Facial verwen ik jouw huid met de huidverbeterende producten van IMAGE Skincare. We reinigen de huid van onzuiverheden wat resulteert in een gezonde teint en een stralende huid.
   

  BEKIJK DE BEHANDELINGEN

 •   Bindweefselmassage

  Bindweefselmassage

  Bindweefselmassage van het gelaat is een huidverbeterende behandeling.

  Deze massage zorgt ervoor dat de doorbloeding en de stofwisseling in het gelaat worden geactiveerd. Het doel is om verklevingen los te maken en collageen te stimuleren. Tijdens deze intensieve en effectieve massage worden de bindweefselcellen aangezet tot vernieuwing en daarmee samenhangend verstevigt de huid. De behandeling wordt toegepast op het gezicht, hals en decolleté.

  Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie op een natuurlijke manier te verbeteren.
   

  BEKIJK DE BEHANDELINGEN

   

 •   Peelings

  Intensieve huidverbetering start bij Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen.
   

  BEKIJK DE BEHANDELINGEN

 

Contact

Salon In de Watten
Cimburgalaan 23a
4819 BA Breda

06-48475021

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.