Peelings

Intensieve huidverbetering start bij Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de Peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert.

Let op! Een IMAGE Skincare peeling behandeling kun je alleen ondergaan na een uitgebreide intake en speciale prescriptie voor thuisgebruik. Het is belangrijk de huid goed voor te bereiden.
Deze behandelingen duren 40-45 minuten en worden aangeraden in kuurvorm voor een optimaal resultaat. Kosten voor een peeling bedragen €75,- Dit is inclusief een Post Treatment Kit met thuis producten voor 1 week.

 •   Ormedic Lift

  Ormedic Lift (gevoelige huid, huid uit balans, vochtarme huid, zwanger)

  Deze Peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie  40-45 min- €75.-

 •   Signature Facelift

  Signature Facelift: (droge huid, vochtarme huid, rokershuid, rosacea)

  Deze Peeling op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen zorgt voor directe celvernieuwing en herstel van de natuurlijk balans van de huid 40-45 min- €75.-

 •   Lightening Lift

  Lightening Lift (ongelijke huidteint, donkere vlekken, oppervlakkige pigmentatie)

  Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid 40-45 min- €75.-

 •   Wrinkle Lift

  Wrinkle Lift (alle fases van veroudering en pigmentstoornissen)

  Een basis van Aloë Vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve Peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen 40-45 min- €75.-

 • Intake en instructie

  Je krijgt een uitgebreide intake en instructie voor thuis. Dit is alvast belangrijk om te weten wanneer je voornemens bent een peeling te ondergaan:

    Voor de peeling mag je 1 maand niet in de zon en zonnebank
    De peelings kunnen een gevoeligheid geven van de huid afhankelijk van het huidtype en de thuisverzorging. Mogelijke bijwerkingen zijn, roodheid, zwelling, jeuk, strakke huid en schilferen.
    Vermijd de zon, zonnebanken, intensieve sport, hete baden en of douches. Het trekken aan de velletjes en scrubben kunnen leiden tot littekens.
    Vermijd harsen of waxen 48 uur voor de behandeling en 7 dagen na de behandeling.
    Vermijd producten met exfoliërende scrubs, advanced zuren zoals glycolzuur, retinol en benzoylperoxide medicatie 24 uur voor de behandeling en 24 uur na de behandeling.
    Stop 7 dagen voor de behandeling en 7 dagen na de behandeling met het gebruik van retinol of vitamine A producten.
    Een breed spectrum zonnebrand is dagelijks verplicht als voor- en nazorg.
    Een Post Treatment Kit dient te worden gebruikt na iedere peel behandeling als nazorg gedurende 1 week.

 

Contact

Salon In de Watten
Cimburgalaan 23a
4819 BA Breda

06-48475021

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.