Over mij

Valerie volgde haar opleiding tot schoonheidsspecialiste bij Esthetica Breda en begon met Salon In de Watten uit haar interesse voor huidverzorging en de overtuiging dat een gezonde stralende huid bijdraagt aan het zelfvertrouwen van de vrouw.

“Ik vind het heerlijk dat ik in mijn salon vrouwen de persoonlijke aandacht kan geven die ze verdienen. Ze kunnen lekker tot rust komen in de stoel terwijl ik ze verwen met een behandeling waaraan zij en haar huid op dat moment behoefte hebben. Ik ben er zeker van dat rust en de juiste behandeling zorgen voor een ontspannen gevoel. Maar ik ga voor meer dan dat, ik wil ook echt bijdragen aan een gezondere huid op de langere termijn. Ik weet zelf hoe fijn het voelt om een gezonde huid te hebben, maar ik heb ook aan den lijve ondervonden hoeveel impact huidproblemen kunnen hebben op je dagelijks leven. Ik heb daarom ook bewust gekozen om te werken met de producten van IMAGE Skincare, deze werken door op de diepere huidlagen en de verschillende producten doen hun werk goed op elk type huid. Ik stem de producten helemaal af op wat de huid op dat moment nodig heeft.”

 

 

Contact

Salon In de Watten
Cimburgalaan 23a
4819 BA Breda

06-48475021

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.