Over mij

SALON IN DE WATTEN: HUIDVERBETERING & ONTSPANNING
Bij Salon In de Watten staat persoonlijke aandacht voor jou en jouw huid centraal. Mijn expertise is huidverbetering gecombineerd met behandelingen die geest en lichaam laten ontspannen. Zo zie je er niet alleen mooi uit na een behandeling maar voel je je ook goed en ontspannen. En dat straal je uit!

Mijn naam is Valerie Bax, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een professionele schoonheidssalon in Breda.

ALTIJD EEN UNIEKE PERSOONLIJKE BEHANDELING
Huidverbetering bereik je door zowel te werken aan je innerlijk én uiterlijk. Geest en lichaam werken altijd samen. Door huidverbetering te combineren met optimale ontspanning krijg je de mooiste resultaten. Ik neem daarom echt de tijd voor elke klant. Al mijn behandelingen zijn maatwerk wat betekent dat ik altijd een persoonlijke behandeling samenstel met de voor jouw huid meest effectieve producten. Zo krijgt jouw huid exact wat ze nodig heeft. Ik ben gespecialiseerd in bindweefselmassage, gezichtsbehandelingen en peelings.

HET BESTE VOOR JE HUID
Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe fijn het voelt om een gezonde huid te hebben, ik weet hoeveel impact huidproblemen kunnen hebben op je dagelijks leven. Daarom heb ik bewust gezocht naar hoogstaande kwaliteitsmerken met de beste resultaten. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de producten van IMAGE Skincare en Éminence Organic Skin Care. Deze bevatten zeer krachtige, effectieve ingrediënten die zichtbare, mooie resultaten geven. Ik heb dit zelf mogen ervaren en wil mijn klanten ook alleen het beste bieden.

AFSPRAAK MAKEN
Samen kijken we waar je wensen en behoeften liggen en welke resultaten we kunnen boeken met jouw huid. Jij bent uniek en je behandeling dus ook. Mijn hart ligt echt bij de optimale combinatie bieden van huidverbetering en ontspanning. Zodat je het niet alleen als een behandeling ervaart maar ook als een plezierige, ontspannende beleving.

Ik verwelkom je heel graag in mijn salon!


Valerie Bax

Bij Salon In de Watten worden enkel dames behandeld.

Contact

Salon In de Watten
Cimburgalaan 23a
4819 BA Breda

06-48475021

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.